Slachtoffer van schietincident in Dordrecht naar ziekenhuis gebracht door vriend

Slachtoffer van schietincident in Dordrecht naar ziekenhuis gebracht door vriend

In Dordrecht is op vrijdagmiddag 2 februari het slachtoffer van een schietincident door een vriend naar het ziekenhuis gebracht. Het slachtoffer had een schotwond maar was wel aanspreekbaar. Nadat het slachtoffer bij het ziekenhuis was afgezet, rukte er direct een ambulance uit. De omgeving van de ziekenhuisingang werd ruim afgezet en de politie begaf zich ook naar de Breitnerstraat in Dordrecht, de vermoedelijke locatie van het schietincident na een ruzie. Agenten hebben de deur van een woning aan de Marisstraat geforceerd en zijn daar nu aan het onderzoek.

Het slachtoffer is door een vriend naar het ziekenhuis gebracht en kort nadat de politie de woning aan de Marisstraat was binnengevallen, arriveerde deze vriend ook bij de woning en werd direct gefouilleerd. Zijn auto is aangemerkt als Plaats Delict. Bij het ziekenhuis en in de Marisstraat houden politieagenten zich in kogelwerende vesten op. Ze zijn daar op zoek naar kogelhulzen en forensisch rechercheurs zijn ook onderweg voor nader onderzoek.

Tot op heden heeft de politie nog geen verdachten aangehouden.

Foto’s: Gerard van Helden.

Benjamin Lambert

Journaliste engagé depuis plus de 10 ans, Benjamin Lambert a consacré sa carrière à l'investigation et à la révélation des problématiques sociales majeures. Ayant contribué significativement à des médias réputés, il met désormais son expérience au service de BelgiumTribune.be, explorant des sujets captivants et éclairant des enjeux cruciaux de la société à travers ses articles percutants.

Tu pourrais aussi aimer