Categories
Actualité à la Une

Le retour tant attendu Colin Firth et Hugh Grant réunis dans le nouveau film Bridget Jones

Nieuwe Bridget Jones Film met Hugh Grant in de hoofdrol

De opnames van de vierde ‘Bridget Jones’-film gaan in mei van start in Londen. Hugh Grant, die in de vorige film niet aanwezig was, zal terugkeren naar de reeks, waardoor fans opnieuw kunnen genieten van zijn vertolking.

Hugh Grant keert terug naar de Bridget Jones-franchise

In deze nieuwe film zal Renée Zellweger, die de rol van Bridget Jones op zich neemt, niet één maar twee vertrouwde tegenspelers hebben. Naast Colin Firth zal ook Hugh Grant terugkeren in de rol van Daniel Cleaver. Dit nieuws zal ongetwijfeld vreugde brengen bij fans van de filmserie.

Laatste Bridget Jones-film met Grant en Firth

Er wordt gefluisterd dat deze vierde film de laatste in de reeks zal zijn. Dit was een van de redenen voor Hugh Grant om toch deel te nemen aan dit project. De makers vonden het essentieel dat zowel Firth als Grant terug zouden keren, omdat de chemie tussen de twee acteurs onmisbaar is voor de films. De vorige keer moesten ze het stellen zonder Grant, wat resulteerde in het aantrekken van Patrick Dempsey. Echter, voor de ultieme Bridget Jones-beleving moeten beide heren aanwezig zijn.

Bridget Jones: Mad About the Boy

De nieuwe Bridget Jones-film zal acht jaar na de vorige release plaatsvinden en is gebaseerd op de roman « Bridget Jones: Mad About the Boy » uit 2013, geschreven door Helen Fielding. Het verhaal zal voortbouwen op de gebeurtenissen rondom Bridget’s huwelijk met advocaat Mark, die onthuld werd als de vader van haar baby. De afwezigheid van Grant in de vorige film werd opgevangen door het gerucht van zijn overlijden, maar op het einde bleek hij toch nog in leven te zijn, wat zijn terugkeer mogelijk maakt.

Hugh Grant en de terugkeer van Daniel Cleaver

Hugh Grant zal opnieuw gestalte geven aan het personage Daniel Cleaver, waarmee hij eerder in de franchise verscheen. Zijn terugkeer zal de dynamiek tussen de personages nieuw leven inblazen en fans van de serie zullen verheugd zijn om te zien hoe zijn verhaallijn zich verder ontwikkelt in deze laatste film.

FAQ

1. Zal dit de laatste Bridget Jones-film zijn?

Ja, er wordt gefluisterd dat deze vierde film in de reeks de laatste zal zijn.

2. Wie keren er terug in de nieuwe Bridget Jones-film?

Zowel Colin Firth als Hugh Grant zullen terugkeren naar de franchise, naast Renée Zellweger.

3. Op welk boek is de nieuwe film gebaseerd?

De nieuwe film is gebaseerd op de roman « Bridget Jones: Mad About the Boy » uit 2013, geschreven door Helen Fielding.

4. Wat was de reden voor Hugh Grant om terug te keren naar de franchise?

Grant besloot deel te nemen aan de film omdat het essentieel was dat hij en Colin Firth samen de cast vormden voor de ultieme Bridget Jones-ervaring.

5. Wie speelt de rol van Bridget Jones in de film?

Renée Zellweger zal opnieuw de iconische rol van Bridget Jones op zich nemen voor deze nieuwe film.

6. Welk personage zal Hugh Grant vertolken in de film?

Grant zal terugkeren in zijn rol van Daniel Cleaver, waardoor de fans zijn aanwezigheid op het scherm opnieuw kunnen verwelkomen.

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur comment les données de vos commentaires sont utilisées.

Exit mobile version