Révélation Lentraîneur anglais affronte les Diables Rouges sans ses meilleurs joueurs

Opstelling Zwakker Engels Team tegen de Rode Duivels

Morgen zal Engeland zeker niet op volle sterkte spelen tegen de Rode Duivels, aangezien een aantal sleutelspelers geblesseerd zijn. Bondscoach Gareth Southgate staat voor een lastige opgave door de overvolle ziekenboeg, maar hij blijft optimistisch over de situatie.

Harry Kane, Bukayo Saka, Harry Maguire, Kyle Walker, Jack Grealish, Trent Alexander-Arnold… Deze spelers behoren normaal gesproken tot de basiself van Engeland, maar ze zullen morgen niet te zien zijn in de oefeninterland tegen de Rode Duivels.

Ziekenboeg dwingt tot Puzzelwerk

Kane liep een enkelblessure op in de Bundesliga, terwijl Walker, Maguire en doelman Sam Johnstone zich met blessures moesten terugtrekken uit de Engelse selectie. Southgate erkent de uitdaging en noemt het aantal afwezige spelers ongekend.

Kansen voor Andere Spelers

De bondscoach benadrukt echter dat deze situatie kansen biedt voor andere spelers om zich te bewijzen. Hij herinnert eraan dat tegen Brazilië eerder al spelers opstonden en hun kans grepen, en dat dit goed is voor het team.

Ontdekken van Nieuwe Talenten

Southgate onthult dat de Rode Duivels zullen spelen tegen een ongebruikelijk Engels elftal en dat Brentford-spits Ivan Toney zeker een rol zal spelen. Ondanks de wijzigingen in het oorspronkelijke plan, ziet de coach hierin een kans om nieuwe spelers te ontdekken en waardevolle ervaring op te doen.

Aanvoerdersband voor Declan Rice

Met de afwezigheid van Kane zal Declan Rice voor het eerst de aanvoerdersband dragen voor Engeland in zijn 50e interland voor de Three Lions. Rice beschouwt dit als een eer en benadrukt zijn dankbaarheid jegens de coach voor het vertrouwen dat hij altijd heeft gekregen.

Training en Fitheid van de Spelers

Jude Bellingham kampte met kramp tijdens trainingen, maar zal naar verwachting wel speelklaar zijn. Jordan Henderson zal waarschijnlijk niet de volledige 90 minuten spelen, terwijl Cole Palmer zich weer heeft aangesloten bij de training, wat extra mogelijkheden biedt voor het team.

FAQs

1. Zullen Harry Kane en Jack Grealish spelen tegen de Rode Duivels?

– Nee, beide spelers zijn geblesseerd en zullen niet deelnemen aan de oefeninterland.

2. Wie zal voor het eerst de aanvoerdersband dragen voor Engeland?

– Declan Rice zal de aanvoerdersband dragen in zijn 50e interland.

3. Welke speler wordt genoemd als zeker betrokken bij de wedstrijd tegen de Rode Duivels?

– Brentford-spits Ivan Toney zal zeker betrokken zijn bij de wedstrijd.

4. Waarom zal Jordan Henderson waarschijnlijk niet de volledige wedstrijd spelen?

– Henderson zal waarschijnlijk niet de volledige 90 minuten spelen vanwege fitheidsredenen.

5. Welke impact heeft de blessuregolf op het Engelse team volgens bondscoach Southgate?

– Southgate ziet het als een kans voor andere spelers om zich te bewijzen en waardevolle ervaring op te doen.

6. Hoe voelt Declan Rice over het dragen van de aanvoerdersband voor het eerst?

– Rice beschouwt het als een kippenvelmoment en is dankbaar voor het vertrouwen dat de coach in hem stelt.

Laurent Dubois http://belgiumtribune.be

Fort d'une carrière de 18 ans dans le journalisme, Laurent Dubois s'est spécialisé dans la couverture approfondie des événements culturels, artistiques et historiques. Ayant travaillé avec des magazines de premier plan, il met désormais à contribution son savoir-faire pour BelgiumTribune.be, partageant des perspectives uniques sur le patrimoine culturel et l'art contemporain.

Tu pourrais aussi aimer

+ There are no comments

Add yours

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur comment les données de vos commentaires sont utilisées.