Le terrifiant record de Almería un nouveau niveau de désespoir

Almería In De Zorgen: op Jacht Naar Eerste Overwinning

Na 23 wedstrijden in La Liga staat Almería, de hekkensluiter van de competitie, nog steeds droog wat betreft overwinningen. De situatie is zo nijpend voor de club dat ze mogelijk een diepterecord in de boeken gaan breken. Met een cruciale wedstrijd tegen Athletic Bilbao voor de boeg, staat Almería voor een zware taak.

*Uitzichtloze Situatie*

Ondanks het feit dat Almería niet de slechtste cijfers in de competitie heeft, blijft het een zware dobber om de laatste plek te ontlopen. Met 6 behaalde punten uit gelijke spelen en een negatief doelsaldo van 29, bevindt de club zich in een benarde positie. De achterstand op de veilige zone in La Liga is al opgelopen tot veertien punten. Zonder snel punten te pakken, bestaat het risico dat Almería wordt uitgeroepen tot het slechtst presterende team in de top vijf Europese competities.

*Vergelijking met Andere Clubs*

Om een beter beeld te schetsen van de situatie van Almería, kan gekeken worden naar clubs in andere competities. Zo hebben clubs zoals FC Volendam en Vitesse in de Eredivisie vergelijkbare doelsaldi behaald, maar zij wisten wel driemaal te winnen in hun competities.

*Op Weg naar Diepterecord*

Indien Almería er niet in slaagt om maandagavond tegen Athletic Bilbao te zegevieren, riskeren ze een nieuw diepterecord te vestigen. De club zou dan de langste reeks competitiewedstrijden zonder overwinning vanaf het begin van het seizoen evenaren. Momenteel delen ze deze twijfelachtige eer met Sporting Gijón uit het seizoen 1997/98, die ook 23 opeenvolgende wedstrijden zonder overwinning kende vanaf de seizoenstart.

*Vergelijking met Voorgaande Records*

Het record voor slechtste prestatie lag sinds 2008 in handen van Derby County, dat slechts elf punten behaalde in het seizoen 2007/08 van de Premier League. In vergelijking daarmee bevindt Almería zich nog niet op dat niveau, maar de druk neemt toe. De komende wedstrijden zullen cruciaal zijn in hun poging om degradatie te voorkomen en het diepterecord te vermijden.

*Noot: Alle gegevens up-to-date tot en met 12 februari 2024*

###Veelgestelde Vragen Over De Prestaties Van Almería

1. Wat is het huidige puntenaantal van Almería in La Liga?

– Almería heeft momenteel slechts 6 punten behaald in 23 wedstrijden.

2. Wat is het doelsaldo van Almería in de competitie?

– Almería staat op een negatief doelsaldo van 29 in La Liga.

3. Welke club heeft het huidige diepterecord voor slechtste prestatie in de competities van Europa?

– Het record voor slechtste prestatie ligt momenteel bij Derby County in het seizoen 2007/08.

4. Hoeveel punten bedraagt de achterstand van Almería op een veilige positie in La Liga?

– De achterstand van Almería op de veilige zone in de competitie is al veertien punten.

5. Hoe presteerde Sporting Gijón in het seizoen 1997/98 in vergelijking met Almería?

– Sporting Gijón kende ook een reeks van 23 wedstrijden zonder overwinning vanaf het begin van dat seizoen.

6. Wat was het Nederlandse record voor slechtste prestatie in de Eredivisie?

– RBC Roosendaal presteerde ondermaats in het seizoen 2005/06 met slechts negen behaalde punten.

Benjamin Lambert

Journaliste engagé depuis plus de 10 ans, Benjamin Lambert a consacré sa carrière à l'investigation et à la révélation des problématiques sociales majeures. Ayant contribué significativement à des médias réputés, il met désormais son expérience au service de BelgiumTribune.be, explorant des sujets captivants et éclairant des enjeux cruciaux de la société à travers ses articles percutants.

Tu pourrais aussi aimer

+ There are no comments

Add yours