Le quatrième chapitre de Only Murders in the Building se déroule à Los Angeles

Nieuwe Seizoen van de Hitserie « Only Murders in the Building » Verhuist naar Los Angeles

Het vierde seizoen van de Disney+ serie « Only Murders in the Building » zal zich afspelen in het bruisende Los Angeles, in plaats van het vertrouwde appartementencomplex dat in de eerste drie seizoenen centraal stond.

In een gesprek met de entertainmentwebsite Deadline liet tv-baas Craig Erwich van Disney weten uit te kijken naar de nieuwe setting: « Ik kijk er erg naar uit om te zien hoe Steve, Martin en Selena het appartementencomplex even achter zich laten en naar Los Angeles gaan. »

Nieuwe Avonturen in Los Angeles

De serie draait om twee oudere mannen en een jonge vrouw die een podcast starten over de mysterieuze moorden die hebben plaatsgevonden in hun gebouw. De hoofdrollen worden opnieuw vertolkt door Martin Short, Steve Martin en Selena Gomez. Ook de bekende actrice Meryl Streep keert terug, dit keer met een bijrol.

In het derde seizoen speelde een deel van de reeks zich af in een theater op Broadway, wat volgens Erwich een unieke en bijzondere ervaring was. Hij belooft dat ook het nieuwe seizoen in Los Angeles op dezelfde unieke manier gemaakt zal worden.

Releasedatum Nog Onbekend

Helaas is er nog geen exacte releasedatum bekendgemaakt voor het vierde seizoen van « Only Murders in the Building » op streamingdienst Disney+. De serie behoort tot de meest succesvolle titels van Hulu, dus fans kunnen zeker uitkijken naar de nieuwe afleveringen.

Terugblik op Succes

« Only Murders in the Building » is een van de populairste series op Disney+, en de verhuizing naar Los Angeles belooft nieuwe avonturen en mysteries voor de hoofdpersonages. Met een getalenteerde cast en een origineel verhaal heeft de serie een vaste schare fans opgebouwd die reikhalzend uitkijken naar het nieuwe seizoen.

Dat waren de laatste updates over het aankomende vierde seizoen van « Only Murders in the Building ». Blijf op de hoogte voor meer nieuws over je favoriete series!

FAQs

1. Wanneer zal het vierde seizoen van « Only Murders in the Building » verschijnen op Disney+?

Antwoord: Helaas is de exacte releasedatum nog niet bekendgemaakt.

2. Wie zijn de hoofdrolspelers in de serie « Only Murders in the Building »?

Antwoord: De hoofdrollen worden vertolkt door Martin Short, Steve Martin, Selena Gomez en Meryl Streep.

3. Wat is het concept van de serie « Only Murders in the Building »?

Antwoord: De serie draait om drie mensen die een podcast starten over de mysterieuze moorden in hun gebouw.

4. Welke setting zal het vierde seizoen van de serie hebben?

Antwoord: Het vierde seizoen zal zich afspelen in Los Angeles, in plaats van het vertrouwde appartementencomplex.

5. Welke streamingdienst zendt « Only Murders in the Building » uit?

Antwoord: De serie wordt uitgezonden op Disney+.

6. Welke actrice keert terug voor het vierde seizoen van « Only Murders in the Building »?

Antwoord: Meryl Streep keert terug en zal een bijrol spelen in het nieuwe seizoen.

Gilles Moreau https://belgiumtribune.be/

Journaliste chevronné depuis plus de 12 ans, j'ai couvert divers sujets allant de la politique nationale à l'économie mondiale. Autrefois affilié à des publications de renom, il apporte désormais son expertise à BelgiumTribune.be, analysant en profondeur les enjeux politiques et économiques qui façonnent l'avenir du pays.

Tu pourrais aussi aimer

+ There are no comments

Add yours

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur comment les données de vos commentaires sont utilisées.