Le mystère des célébrités à De Havixhorst De Verraders Marco Schuitmaker et Nienke Plas impliqués

Châteauhotel en Restaurant De Havixhorst: Het Podium voor « De Verraders »

Het historische Châteauhotel en Restaurant De Havixhorst in de Schiphorst dient opnieuw als setting voor het razend populaire (televisie)programma « De Verraders ». De opnames van deze spelshow, waar bekende Nederlanders aan deelnemen, zijn momenteel in volle gang.

Een Terugblik op Eerdere Seizoenen

In maart van vorig jaar fungeerde De Havixhorst ook al als decor voor het programma. Destijds ging het om een Halloweenspecial die werd uitgezonden op streamingdienst Videoland en werd gepresenteerd door niemand minder dan Frank Evenblij. Met het nieuwe seizoen in de maak, staan opnieuw enkele prominente Nederlanders klaar om deel te nemen. Onder hen bevinden zich onder andere zanger Marco Schuitmaker, programmamaker en radio-dj Sander Lantinga, Youtuber en actrice Nienke Plas, en ondernemer Olcay Gulsen.

Het Succesverhaal van « De Verraders »

« De Verraders » maakte in 2020 zijn debuut op de Nederlandse televisie via RTL4. Het eerste seizoen wist gemiddeld 2,1 miljoen kijkers te trekken, waardoor het al snel internationale aandacht genereerde. Het format van het programma is inmiddels verkocht aan grote televisiestations zoals de BBC in Engeland, NBC in Amerika, en VTM in België. In de show moeten de deelnemers samenwerken om een zilverschat te winnen die kan oplopen tot wel 50 kilo zilver. Deze zilverstaven kunnen verdiend worden door het succesvol uitvoeren van opdrachten, waarbij na elke aflevering een kandidaat het veld moet ruimen.

De Perfecte Locatie: De Havixhorst

Marc Pos, de bedenker en producent van « De Verraders », prees eerder al De Havixhorst als een ‘pareltje’. Hij gaf aan dat ze direct onder de indruk waren van de locatie en niet lang hoefden te twijfelen. De keuze voor deze kasteelvilla was snel gemaakt vanwege de prachtige binnenruimtes en de uitgestrekte omgeving. Met een groot bos en weilanden rondom biedt De Havixhorst de ideale setting voor de verschillende opdrachten die in het programma worden uitgevoerd.

Het Intrigerende Concept

Binnen de groep deelnemers bevinden zich ‘verraders’. Deze verraders proberen de andere groepsleden tegen elkaar op te zetten en ‘vermoorden’ elke nacht een medekandidaat. De overige deelnemers, ook wel ‘getrouwen’ genoemd, zijn niet op de hoogte van de identiteit van de verraders en moeten deze zo snel mogelijk zien te ontmaskeren. Voordat een getrouwe ‘s nachts ‘vermoord’ wordt, moet er eerst aan de Ronde Tafel gestemd worden om een mogelijke verrader weg te sturen. Uiteindelijk zullen drie finalisten het tegen elkaar opnemen in de strijd om de felbegeerde zilverschat.

Uitzenddatum Nog Onbekend

Hoewel de opnames voor het nieuwe seizoen momenteel plaatsvinden bij De Havixhorst, blijft de uitzenddatum voorlopig nog onbekend. Fans van « De Verraders » zullen dus – net als de deelnemers in het programma – geduld moeten uitoefenen en in spanning afwachten.

Veelgestelde Vragen over « De Verraders »:

1. Wanneer begon het eerste seizoen van « De Verraders »?
Het eerste seizoen van « De Verraders » begon in 2020 bij RTL4.

2. Hoeveel kijkers trok het eerste seizoen gemiddeld?
Het eerste seizoen wist gemiddeld 2,1 miljoen kijkers te trekken.

3. Welke bekende Nederlanders doen mee aan het nieuwe seizoen?
Zanger Marco Schuitmaker, programmamaker en radio-dj Sander Lantinga, Youtuber en actrice Nienke Plas, en ondernemer Olcay Gulsen zijn enkele bekende namen die meedoen aan het nieuwe seizoen.

4. Wat is het doel van de deelnemers in « De Verraders »?
De deelnemers strijden om een zilverschat die kan oplopen tot 50 kilo zilver door het succesvol uitvoeren van opdrachten.

5. Hoe werkt het concept van verraders en getrouwen in het programma?
Binnen de groep deelnemers bevinden zich ‘verraders’ die elke nacht een medekandidaat ‘vermoorden’, terwijl de ‘getrouwen’ moeten proberen de verraders te ontmaskeren.

6. Welk internationaal succes heeft « De Verraders » bereikt?
Het format van « De Verraders » is verkocht aan grote televisiestations zoals de BBC in Engeland, NBC in Amerika, en VTM in België.

Laurent Dubois http://belgiumtribune.be

Fort d'une carrière de 18 ans dans le journalisme, Laurent Dubois s'est spécialisé dans la couverture approfondie des événements culturels, artistiques et historiques. Ayant travaillé avec des magazines de premier plan, il met désormais à contribution son savoir-faire pour BelgiumTribune.be, partageant des perspectives uniques sur le patrimoine culturel et l'art contemporain.

Tu pourrais aussi aimer

+ There are no comments

Add yours

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur comment les données de vos commentaires sont utilisées.