Categories
Actualité à la Une

Joker 2 Lady Gaga dévoile son côté sombre dans un film noté R

Lady Gaga Transforms into Harley Quinn for Joker 2 at MET Gala 2019

Iedereen die Lady Gaga en Joaquin Phoenix al eens volledig naakt had willen zien, moet naar Joker: Folie à Deux. De film over de superschurk en aartsrivaal van Batman heeft een R-rating gekregen voor extreem geweld en volledige naaktscènes.

De Chemie Tussen Lady Gaga en Joaquin Phoenix in Joker 2

Hoe perfect de chemie is tussen Lady Gaga als Harley Quinn en Joaquin Phoenix als Joker bleek al uit eerdere beelden. Die chemische verbindingen leiden klaarblijkelijk tot het bedrijven van passionele liefde tussen al het geweld door.

Lady Gaga’s Evolutie Van Zangeres Tot Actrice

Lady Gaga was ooit vooral zangeres en rode loper-koningin, tegenwoordig is ze in steeds meer films te zien als actrice. Met haar rollen in House of Gucci en A Star is Born zette ze vooral ijzersterke acteerprestaties neer, al vond de pedante familie Gucci haar vooral Russisch in plaats van Italiaans klinken.

De R-rating van Joker: Folie à Deux

De opvolger van Joker (2019) heeft vandaag (3 april) de R-rating gekregen van de Motion Picture Association. Dit is de op-een-na strengste kijkwaarschuwing. Alleen NC-17 komt daarboven.

NC-17 Rating en Begeleiding

NC-17 houdt in dat niemand van 17 jaar of jonger de film mag kijken. Films met een R-rating mag je als 17-jarige alleen bekijken met een volwassene ernaast ter begeleiding. Ouders wordt dringend verzocht meer te weten te komen over de film, voordat ze hun nog niet volwassen kinderen meenemen. In het geval van Joker: Folie à Deux betekent dat dus extreem geweld en volledige naaktheid, meldt Variety. De film gaat op 4 april 2024 in première.

Het Iconische Beeld van Lady Gaga in Joker 2

Voor diegenen die de puberale drift hebben om Lady Gaga naakt te willen zien, weet dan dat ze ook in A Star is Born in evakostuum door het beeld loopt. Die film stream je op Amazon Prime Video. Het kan dus nog net iets bonter. Check bijvoorbeeld de film over Marilyn Monroe met Ana de Armas in de hoofdrol, die wel een NC-17 rating kreeg.

FAQs related to Lady Gaga’s role in Joker 2:

1. Welke rating heeft Joker: Folie à Deux ontvangen?

Joker: Folie à Deux heeft een R-rating ontvangen voor extreem geweld en volledige naaktscènes.

2. Hoe wordt de chemie tussen Lady Gaga en Joaquin Phoenix in Joker 2 beschreven?

De chemie tussen Lady Gaga als Harley Quinn en Joaquin Phoenix als Joker wordt beschreven als perfect, resulterend in passionele liefde te midden van geweld.

3. Wat is de betekenis van de R-rating en NC-17 rating?

De R-rating staat voor begeleiding voor 17-jarigen bij het bekijken van de film, terwijl de NC-17 rating aangeeft dat niemand van 17 jaar of jonger de film mag bekijken zonder toezicht van een volwassene.

4. Wanneer gaat Joker: Folie à Deux in première?

Joker: Folie à Deux gaat op 4 april 2024 in première.

5. Welke andere films tonen Lady Gaga in uitdagende scènes?

Naast Joker 2, is Lady Gaga ook te zien in A Star is Born in evakostuum, beschikbaar op Amazon Prime Video.

6. Welke actrices spelen iconische rollen in films met een NC-17 rating?

Ana de Armas speelt in een film over Marilyn Monroe die een NC-17 rating heeft gekregen.

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur comment les données de vos commentaires sont utilisées.

Exit mobile version