Burnley prêt à se séparer de Weghorst transfert vers FC Twente imminent

Wout Weghorst mogelijk op weg naar FC Twente na degradatie van Burnley

Burnley, dat zo goed als zeker gaat degraderen, zal hoogstwaarschijnlijk na dit seizoen niet langer kunnen doorgaan met Wout Weghorst. De spits, momenteel op huurbasis spelend voor Hoffenheim, zal na een mogelijke degradatie naar de Championship te duur worden voor de Engelse club. FC Twente lijkt in polepositie te zijn om de lange aanvaller over te nemen.

Algemeen directeur van Hoffenheim, Alex Rosen, hoopt echter dat Weghorst ook volgend seizoen in de Bundesliga zal spelen. De club, momenteel op de achtste plek in de Duitse competitie, is tevreden over de prestaties van de spits. Weghorst wist dit seizoen al zes doelpunten te maken, en was afgelopen weekend nog belangrijk met een goal en een assist tegen FC Augsburg.

FC Twente en Hoffenheim strijden om Wout Weghorst

Rosen heeft zich uitgelaten over de situatie rondom Weghorst. Hij geeft aan dat Weghorst te duur zal worden voor Burnley in geval van degradatie. De algemeen directeur noemt de situatie een kwestie van timing, waarmee hij weinig lijkt los te laten over de eventuele toekomst van Weghorst bij Hoffenheim. Trainer Pellegrino Matarrazo zou echter graag zien dat Weghorst langer blijft. Hij prijst de spits om zijn harde werk en leiderschap binnen het team.

Ook FC Twente heeft interesse getoond in Weghorst, die na dit seizoen graag de overstap naar de Tukkers wil maken. Weghorst lijkt bereid te zijn om in salaris in te leveren, gezien zijn salaris bij Burnley aanzienlijk hoger ligt dan wat Twente kan bieden. De vraag blijft echter hoe Hoffenheim zal reageren op de interesse van de huidige nummer drie van de Eredivisie.

🔗 Geweldige beelden: hele FC Twente-staf viert feest na doelpunt van PSV’er Jesper Uneken

Het debuut van Jesper Uneken bij PSV zorgde voor vreugde bij FC Twente. De hele staf van de club vierde het doelpunt van de PSV-speler, wat resulteerde in mooie beelden van saamhorigheid en sportiviteit tussen de Eredivisie-clubs.

FAQs:

1. Wat is de reden dat Burnley mogelijk afscheid neemt van Wout Weghorst?

– Burnley zal hoogstwaarschijnlijk afscheid nemen van Weghorst vanwege de dreigende degradatie naar de Championship.

2. Welke club toont interesse in het overnemen van Wout Weghorst?

– FC Twente lijkt in de race te zijn om de boomlange aanvaller over te nemen van Hoffenheim.

3. Hoe reageert Hoffenheim op de interesse in Wout Weghorst?

– Hoffenheim hoopt dat Weghorst ook volgend seizoen in de Bundesliga zal spelen en lijkt tevreden over zijn prestaties bij de club.

4. Waarom is Wout Weghorst bereid om in salaris in te leveren bij een mogelijke overstap naar FC Twente?

– Ondanks een hoger salaris bij Burnley, is Weghorst bereid om in salaris in te leveren om bij FC Twente te kunnen spelen.

5. Wat presteerde Wout Weghorst recentelijk bij Hoffenheim?

– Weghorst was recentelijk belangrijk voor Hoffenheim met een goal en een assist in de wedstrijd tegen FC Augsburg.

6. Hoe reageerde FC Twente op het debuut van Jesper Uneken bij PSV?

– FC Twente vierde het doelpunt van Jesper Uneken, PSV’s debutant, met vreugde en saamhorigheid binnen de Eredivisie.

Gilles Moreau https://belgiumtribune.be/

Journaliste chevronné depuis plus de 12 ans, j'ai couvert divers sujets allant de la politique nationale à l'économie mondiale. Autrefois affilié à des publications de renom, il apporte désormais son expertise à BelgiumTribune.be, analysant en profondeur les enjeux politiques et économiques qui façonnent l'avenir du pays.

Tu pourrais aussi aimer

+ There are no comments

Add yours

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur comment les données de vos commentaires sont utilisées.