Voiture renverse cycliste jeune fille gravement blessée transportée à lhôpital

In het gebied van Stroomlaan en Baroniebaan in Tilburg is vrijdagmiddag een minderjarig meisje ernstig gewond geraakt na een aanrijding met een lesauto. Op dat moment zat er geen leerling in de auto; de instructeur was alleen. Het slachtoffer fietste toen ze werd geraakt door de leswagen. Hij zou haar over het hoofd hebben gezien.

Het meisje en de lesauto kwamen vrijdagmiddag rond kwart voor twee met elkaar in botsing, in de omgeving van Stroomlaan en Baroniebaan. De fietsster zou op de motorkap en voorruit van de ANWB-lesauto terecht zijn gekomen. De rijinstructeur was op dat moment alleen in de auto, op weg naar een volgende lesafspraak, aldus een woordvoerder van de ANWB.

De politie onderzoekt hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren. « Hij heeft de fietser over het hoofd gezien, » aldus de ANWB. Ze maken zich zorgen over de fietsster en proberen contact te leggen. Of er voor de instructeur verdere consequenties zijn, zal blijken uit het politieonderzoek.

Het slachtoffer zou ernstig gewond zijn geraakt bij het ongeluk. Zo ernstig zelfs, dat de ambulance niet op de traumahelikopter heeft gewacht. De ziekenwagen is met spoed vertrokken, waarna de traumahelikopter onderweg de ambulance tegemoet is gekomen om te assisteren.

De politie heeft de omgeving afgesloten voor onderzoek.

Laurent Dubois http://belgiumtribune.be

Fort d'une carrière de 18 ans dans le journalisme, Laurent Dubois s'est spécialisé dans la couverture approfondie des événements culturels, artistiques et historiques. Ayant travaillé avec des magazines de premier plan, il met désormais à contribution son savoir-faire pour BelgiumTribune.be, partageant des perspectives uniques sur le patrimoine culturel et l'art contemporain.

Tu pourrais aussi aimer

+ There are no comments

Add yours

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur comment les données de vos commentaires sont utilisées.