Usher enflamme le stade lors du spectacle de mitemps du Super Bowl

Usher Schudt Allegiant Stadium op Tijdens Halftimeshow Super Bowl

R&B-Ster Usher
R&B-ster Usher heeft het Allegiant Stadium in Las Vegas op zijn grondvesten doen schudden tijdens de halftimeshow van de Super Bowl. In de rust van de American Footballfinale tussen de Kansas City Chiefs en de San Francisco 49ers werd hij vergezeld door een aantal surprise-acts. « Ik hou van jullie », riep de zanger het publiek toe.

Een Spectaculaire Optreden
Het stond 10-3 in het voordeel van het team uit San Francisco toen Usher het stadion binnenkwam onder leiding van een fanfareband. Hij begon zijn show met bekende hits als Caught Up, U Don’t Have to Call, Superstar en Love in the Club. De menigte raakte al snel in extase door de onmiskenbare energie die de zanger met zich meebracht.

Geweldige Gastoptredens
Direct daarna was het tijd voor het eerste gastoptreden van de avond. Zangeres Alicia Keys zat achter een felrode piano om If I Ain’t Got You ten gehore te brengen. Dit overliep naadloos in My Boo, een duet dat ze samen met Usher ten gehore brachten. Het publiek was in de ban van de synergie tussen de twee artiesten.

Explosieve Sfeer
De energieke show vervolgde met een wervelend optreden van gitaarspeler H.E.R. en als klap op de vuurpijl maakten rappers Will.i.am, Lil Jon, en Ludacris hun opwachting. Samen ondersteunden ze Usher bij een van zijn grootste hits: Yeah. De zaal barstte uit in een oorverdovend applaus en gejuich.

De Kers op de Taart
R&B-zanger Usher heeft in zijn succesvolle carrière meer dan 80 miljoen platen verkocht. Hij heeft maar liefst acht Grammy’s op zijn naam staan, waardoor hij wordt erkend als een van de grootste artiesten in de muziekindustrie.

FAQs

1. Wie trad op tijdens de halftimeshow van de Super Bowl?

Usher trad op tijdens de halftimeshow van de Super Bowl in het Allegiant Stadium in Las Vegas.

2. Welke bekende hits zong Usher tijdens zijn optreden?

Tijdens zijn optreden zong Usher bekende hits als Caught Up, U Don’t Have to Call, Superstar en Love in the Club.

3. Welke artiest zong een duet met Usher tijdens de show?

Alicia Keys zong een duet met Usher tijdens de halftimeshow, waarbij ze nummers als If I Ain’t Got You en My Boo ten gehore brachten.

4. Welke rappers maakten een gastoptreden tijdens Usher’s performance?

Will.i.am, Lil Jon en Ludacris maakten een gastoptreden tijdens Usher’s optreden en ondersteunden hem bij het nummer Yeah.

5. Hoeveel platen heeft Usher verkocht in zijn carrière?

Usher heeft meer dan 80 miljoen platen verkocht sinds het begin van zijn carrière in 1994.

6. Hoe eindigde de American Footballfinale tussen de Kansas City Chiefs en de San Francisco 49ers?

In een spannende finale na verlenging trokken de Kansas City Chiefs aan het langste eind en versloegen ze de San Francisco 49ers met 25-22.

Laurent Dubois http://belgiumtribune.be

Fort d'une carrière de 18 ans dans le journalisme, Laurent Dubois s'est spécialisé dans la couverture approfondie des événements culturels, artistiques et historiques. Ayant travaillé avec des magazines de premier plan, il met désormais à contribution son savoir-faire pour BelgiumTribune.be, partageant des perspectives uniques sur le patrimoine culturel et l'art contemporain.

Tu pourrais aussi aimer

+ There are no comments

Add yours

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur comment les données de vos commentaires sont utilisées.