Revue médicale du Vitesse pour le match contre Feyenoord Hilgers et Pröpper de retour

Hoofdtrainer Joseph Oosting heeft goed nieuws voor de aanstaande clash tussen de nummers twee en drie van de Eredivisie. Het centrale duo Mees Hilgers en Robin Pröpper keert terug naar het team. Hilgers was lange tijd afwezig vanwege ziekte, terwijl Pröpper een schorsing uitzat. Helaas heeft Manfred Ugalde plotseling de overstap gemaakt naar Spartak Moskou, waardoor de aanwezigheid van de andere twee topscorers, Ricky van Wolfswinkel en Sem Steijn, die de afgelopen dagen ziek waren, onzeker is voor de wedstrijd aanstaande zondag.

Joseph Oosting heeft een turbulente week achter de rug, met name vanwege het vertrek van spits Ugalde. Hij gaf aan: « Hij vertrekt, maar we hebben het met de groep besproken en hij heeft ook al afscheid genomen op de club. Het brengt veel onrust met zich mee, maar de ploeg is gefocust en we richten onze pijlen op de wedstrijd tegen Feyenoord. »

Oosting wijst erop dat ondanks de mogelijke grote geldelijke opbrengst van Ugalde’s transfer, het team zich niet rijk moet rekenen. Hij benadrukte: « We hebben nog altijd een geweldige optie met Ricky van Wolfswinkel, maar als daar iets mee gebeurt, hebben we een probleem. Daarom moet er wel een spits bij. Dat moet alleen wel een weloverwogen keuze zijn. »

De week bracht ook lichtpuntjes: Oosting kan dit weekend weer een beroep doen op de verdedigers Robin Pröpper en Mees Hilgers. Hilgers is hersteld van zijn ziekte en Pröpper heeft zijn schorsing, die hem tegen NEC aan de zijlijn hield, achter de rug. Max Bruns, die tegen NEC een onnodige rode kaart kreeg, zal er zondag niet bij zijn.

Gilles Moreau https://belgiumtribune.be/

Journaliste chevronné depuis plus de 12 ans, j'ai couvert divers sujets allant de la politique nationale à l'économie mondiale. Autrefois affilié à des publications de renom, il apporte désormais son expertise à BelgiumTribune.be, analysant en profondeur les enjeux politiques et économiques qui façonnent l'avenir du pays.

Tu pourrais aussi aimer

+ There are no comments

Add yours

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur comment les données de vos commentaires sont utilisées.