Participez au concours IF Les Amis Imaginaires Filmdomein

Film IF (Imaginary Friends) van John Krasinski: Een Magisch Avontuur

IF (Imaginary Friends), ook bekend als Fantasievriendjes in de Nederlandse versie, is een betoverende film geschreven en geregisseerd door John Krasinski. Het verhaal draait om een meisje dat de bijzondere gave bezit om de denkbeeldige vriendjes van iedereen te kunnen zien. Wat zal zij met deze unieke superkracht doen? Haar avontuur begint wanneer ze besluit om vergeten IF’s weer samen te brengen met hun oorspronkelijke kinderen.

Dit betoverende avontuur, vol fantasie en magie, brengt een sterrencast samen met onder andere Ryan Reynolds, John Krasinski, Cailey Fleming en Fiona Shaw. Daarnaast lenen Phoebe Waller-Bridge, Louis Gossett Jr. en Steve Carell hun stemmen aan de prachtige wezens die de levendige verbeelding van kinderen weerspiegelen.

Release Datum van IF (Imaginary Friends)

IF (Imaginary Friends) of Fantasievriendjes zal vanaf 16 mei te bewonderen zijn in bioscopen, waarbij het publiek wordt meegenomen op een magische reis door de wereld van denkbeeldige vriendjes.

Winactie in Samenwerking met Paramount Pictures en Triple P Entertainment

In een samenwerking met Paramount Pictures en Triple P Entertainment, hebben wij het genoegen om drie sets vrijkaarten weg te geven, elk inclusief een tablet en een set armbanden. Meedoen aan deze winactie is eenvoudig. Laat simpelweg je naam en e-mailadres achter en beantwoord de volgende vraag: Voor zijn vorige films nam John Krasinki deel aan meer horror-/thriller-gerelateerde projecten. Wat zijn de titels van zijn films uit 2018 en 2020?

Let op: De actie loopt tot en met 18 mei. Na afloop zullen wij contact opnemen met de winnaars en streven om de vrijkaarten en merchandise zo snel mogelijk bij hen te bezorgen. Deze winactie is alleen geldig voor inwoners van Nederland.

Blijf Op De Hoogte

Wil je op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen? Vergeet dan niet om ons te volgen op Facebook en Instagram voor meer informatie en updates over IF (Imaginary Friends) en andere opkomende projecten.

Questions

Welke titel draagt de Nederlandse versie van de film IF?

De Nederlandse versie van de film IF draagt de titel Fantasievriendjes.

Wanneer is de releasedatum van IF (Imaginary Friends)?

IF (Imaginary Friends) zal op 16 mei in de bioscoop verschijnen.

Door wie werd de film IF (Imaginary Friends) geschreven en geregisseerd?

De film IF (Imaginary Friends) is geschreven en geregisseerd door John Krasinski.

Wie behoren tot de sterrencast van IF (Imaginary Friends)?

De sterrencast van IF (Imaginary Friends) bestaat onder andere uit Ryan Reynolds, John Krasinski, Cailey Fleming en Fiona Shaw.

Wat is de inzet van de winactie in samenwerking met Paramount Pictures en Triple P Entertainment?

De winactie biedt drie sets vrijkaarten, elk met een tablet en een bracelet set.

Wat moeten de deelnemers aan de winactie doen om kans te maken?

Om kans te maken, dienen de deelnemers hun naam, e-mailadres achter te laten en de vraag te beantwoorden over de vorige films van John Krasinki.

Gilles Moreau https://belgiumtribune.be/

Journaliste chevronné depuis plus de 12 ans, j'ai couvert divers sujets allant de la politique nationale à l'économie mondiale. Autrefois affilié à des publications de renom, il apporte désormais son expertise à BelgiumTribune.be, analysant en profondeur les enjeux politiques et économiques qui façonnent l'avenir du pays.

Tu pourrais aussi aimer

+ There are no comments

Add yours

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur comment les données de vos commentaires sont utilisées.