Lexpert anglais des penalties qui détourne le regard

Ivan Toney en de Kunst van het Scoren van Strafschoppen

Als het half finale tussen Engeland en Nederland eindigt in een strafschoppenserie, zal Ivan Toney hoogstwaarschijnlijk een van de Engelse penalty’s nemen. De spits van Brentford staat bekend om zijn uitstekende scoringskansen vanaf de stip.

Een Onverwachte Ster in het Engelse Team

Gareth Southgate had Toney tot nu toe weinig nodig tijdens dit EK. In de groepsfase kreeg de 28-jarige spits geen speeltijd. Pas in de achtste finale tegen Slowakije mocht Toney het veld betreden, waar hij meteen een assist gaf op de beslissende goal van Harry Kane. In de volgende ronde tegen Zwitserland riep Southgate opnieuw de hulp in van Toney, en dat was zeker geen willekeurige keuze.

De Geheime Wapen van Zuidgate

Het duel neigde naar strafschoppen, en daarom was het essentieel om Toney op het veld te hebben. In de Premier League heeft hij namelijk een conversiepercentage van 92% vanuit strafschoppen. Opvallend is dat Toney een unieke benadering hanteert. « Ik kijk nooit naar de bal, » verklaarde de Engelse spits aan Sky Sports. « Sommige mensen vinden dat vreemd, maar het werkt. » Tegen Zwitserland hield hij vast aan zijn methode en versloeg doelman Yann Sommer.

De Kanshebber voor de Cruciale Momenten

Engeland zegevierde uiteindelijk in de strafschoppenserie met 5-3. In de halve finale van het EK staat The Three Lions tegenover het Nederlands elftal. Southgate zal naar verwachting opnieuw kiezen voor Kane in de spits. Of Toney woensdag daadwerkelijk nodig zal zijn, blijft de vraag.

Veelbelovende Vooruitzichten voor Engeland

Engeland heeft zich bewezen als een geduchte tegenstander in dit EK, en met spelers als Toney in topvorm bij het nemen van strafschoppen, hebben ze een extra troef in handen. De clash met Nederland belooft een spannend en onvoorspelbaar duel te worden waarbij elke beslissende penalty crucial kan zijn.

###FAQs:

###Hoe heeft Ivan Toney bijgedragen aan het succes van Engeland tegen Zwitserland?
Ivan Toney viel in tijdens de verlenging en benutte een cruciale strafschop, waarmee hij bijdroeg aan de overwinning van Engeland op Zwitserland.

###Wat is het conversiepercentage van Ivan Toney vanuit strafschoppen in de Premier League?
Ivan Toney heeft een indrukwekkend conversiepercentage van 92% vanuit strafschoppen in de Premier League.

###Welke benadering hanteert Ivan Toney bij het nemen van strafschoppen?
Ivan Toney heeft de eigenaardige gewoonte om nooit naar de bal te kijken bij het nemen van strafschoppen, wat volgens hemzelf verrassend goed werkt.

###Wie zal waarschijnlijk de penalty’s nemen voor Engeland in de halve finale tegen Nederland?
Ivan Toney wordt getipt als een van de spelers die een Engelse penalty zou kunnen nemen in de halve finale tegen Nederland.

###Hoe heeft Ivan Toney zich bewezen als een onverwachte troef in het Engelse team?
Ivan Toney heeft zich bewezen als een onverwachte troef door zijn doelpuntengevaar vanuit strafschoppen, wat een essentiële vaardigheid is gebleken in beslissende momenten.

###Wat was de uitslag van de strafschoppenserie tussen Engeland en Zwitserland tijdens het EK?
Engeland won de strafschoppenserie tegen Zwitserland met een score van 5-3 tijdens het EK.

Gilles Moreau https://belgiumtribune.be/

Journaliste chevronné depuis plus de 12 ans, j'ai couvert divers sujets allant de la politique nationale à l'économie mondiale. Autrefois affilié à des publications de renom, il apporte désormais son expertise à BelgiumTribune.be, analysant en profondeur les enjeux politiques et économiques qui façonnent l'avenir du pays.

Tu pourrais aussi aimer