Categories
Actualité à la Une

Les chansons de Clouseau dans la troisième de Liefde voor Muziek Newsmonkey

Clouseau viert 40 jaar en keert terug in Liefde voor Muziek

Na een weekje vol voetbal is het vanavond opnieuw tijd voor een aflevering van Liefde voor Muziek. Deze keer staat Clouseau centraal, en zij hebben meteen ook iets bijzonders te vieren. De groep bestaat namelijk 40 jaar, een mijlpaal die niet onopgemerkt voorbijgaat. Als cadeau krijgen ze acht nieuwe versies van hun hits voorgeschoteld.

Jubileumeditie van Liefde voor Muziek

Na 443 covers en 62 artiesten in de afgelopen negen seizoenen van Liefde voor Muziek, was het de hoogste tijd voor een jubileumeditie. De makers hebben voor deze speciale gelegenheid een selectie gemaakt door van elk van de voorbije seizoenen één artiest uit te nodigen die terugkeert.

Terugkerende artiesten in Zuid-Frankrijk

Deze keer trokken Stan Van Samang (seizoen 1), Johannes Genard van School is Cool (seizoen 2), Clouseau (seizoen 3), Jasper Steverlinck (seizoen 4), Laura Tesoro (seizoen 5), Regi (seizoen 6), Tourist LeMC (seizoen 7), Suzan & Freek (seizoen 8) en K3 (seizoen 9) samen naar Zuid-Frankrijk om elkaars muziek te vieren en het jubileum groots te vieren.

Terugkeer van Clouseau

Deze week is het de beurt aan Clouseau om in de schijnwerpers te staan. Ze waren al eerder te zien in het derde seizoen, naast andere bekende artiesten zoals Natalia, Bart Peeters en Gers Pardoel. Clouseau heeft hits gescoord met nummers als « Helemaal Alleen, » « Drums Gaan Boem » en « She Goes Nana. » Echter, hun grootste succes was met « I Want You Back » van Natalia, een nummer dat hen opnieuw ten gehore zullen brengen.

Keuze van andere artiesten

De andere artiesten hebben deze week een scala aan liedjes om uit te kiezen. K3 kiest voor « Vanbinnen, » een nummer dat diep raakt. « Wij hebben het letterlijk genomen, dat diep vanbinnen nog altijd de mensen zitten die we ooit verloren zijn. Voor hen zingen we nu dit liefdevolle liedje, » vertelt Marthe. Suzan & Freek gaan voor de hit « Passie, » die ook in Nederland een klassieker werd. Regi kiest voor « Ik Wil Niet Dat Je Weggaat, » een verrassend trage song die hij omtovert tot een energieke knaller. Tourist LeMC doet zijn eigen ding met « Brommer, » terwijl Johannes Genard geïnspireerd wordt door zijn vriendin en de Gorki-sound in « Oker. » Jasper Steverlinck raakt een gevoelige snaar met « Domino. »

Verrassing van de avond

De grootste verrassing van de avond komt van Laura Tesoro. Zij kiest voor « Stil, » een nummer dat Koen net na zijn scheiding schreef, welke ook op het laatste nieuwe album te vinden is. “Dit nummer vertegenwoordigt een bijzonder jaar uit mijn leven,” deelt Koen. Stan Van Samang kiest voor « De Tegenpartij, » een bekende hit die de avond compleet maakt.

FAQ (French)

Quels artistes sont présents dans la jubileumeditie de Liefde voor Muziek?

Les artistes présents dans la jubileumeditie de Liefde voor Muziek sont Stan Van Samang, Johannes Genard, Clouseau, Jasper Steverlinck, Laura Tesoro, Regi, Tourist LeMC, Suzan & Freek et K3.

Quel est le cadeau offert à Clouseau pour leur 40e anniversaire?

À l’occasion de leur 40e anniversaire, Clouseau se voit offrir huit nouvelles versions de leurs chansons.

Quel a été le plus grand succès de Clouseau?

Le plus grand succès de Clouseau a été avec la chanson « I Want You Back » de Natalia.

Quelle chanson a choisi K3 pour cet épisode?

K3 a choisi la chanson « Vanbinnen » pour cet épisode, exprimant des émotions profondes à travers leur interprétation.

Quel morceau a été sélectionné par Laura Tesoro pour la soirée?

Laura Tesoro a choisi le morceau « Stil » pour la soirée, une chanson personnelle ayant une signification spéciale pour elle.

Comment Regi a-t-il transformé « Ik Wil Niet Dat Je Weggaat »?

Regi a transformé « Ik Wil Niet Dat Je Weggaat » en un rythme énergique malgré sa lenteur initiale.

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur comment les données de vos commentaires sont utilisées.

Exit mobile version