Categories
Actualité à la Une

Le mystérieux retour de Twister par Jan de Bont

Twisters: Nieuw Avontuur van Stormjagers uit de 90’s

*Nieuwe Twisters Film Zet de Toon voor 90’s Vermaak*

Universal Pictures en Warner Bros hebben de iconische slogan « Niet ademen. Niet achterom kijken. » uit de film Twister uit 1996 achterwege gelaten voor een nieuw avontuur over stormjagers in de film Twisters. Dit nieuwe filmproject belooft een dosis 90’s vermaak met onder andere rondvliegende koeien in hun kielzog.

*Geen Officieel Vervolg op Twister*

Het is belangrijk op te merken dat de nieuwe film niet wordt uitgebracht als een officieel vervolg op de Twister-film uit 1996, geregisseerd door Jan de Bont en met sterren als Helen Hunt en wijlen Bill Paxton in de hoofdrollen. Twister uit 1996 was een zomerhit met een opbrengst van bijna $500 miljoen en viel op door de geavanceerde speciale effecten die angstaanjagende stormen tot leven brachten.

*Nieuwe Cast en Verhaallijn*

De nieuwe cast van Twisters bestaat uit Hollywood’s nieuwe garde, waaronder Daisy Edgar-Jones (Where the Crawdads Sing) en Glen Powell (Top Gun: Maverick), die de hoofdrollen vertolken. De focus van het verhaal ligt op de opschepperige Tyler (Powell), die Kate (Edgar-Jones) terugbrengt naar de wereld van stormchasen na een mislukte expeditie. De cast wordt verder aangevuld met acteurs als Anthony Ramos (In the Heights), Maura Tierney (The Iron Claw) en Kiernan Shipka (Mad Men).

*Regisseur Lee Isaac Chung aan het Roer*

Een hoopvol aspect van Twisters is de betrokkenheid van regisseur Lee Isaac Chung, bekend van zijn Oscargenomineerde film Minari uit 2020, waarin hij een krachtige kijk bood op het leven van Koreaanse immigranten. De vraag rijst nu in hoeverre hij zijn talent voor karakterontwikkeling kan tonen te midden van de razende tornado’s.

*Uitspraken van Glen Powell*

In een voorproefje van de film verduidelijkte Glen Powell dat Twisters geen reboot is en ook niet probeert het verhaal van de eerste film opnieuw te vertellen. Het is een volledig origineel verhaal, met personages uit de oorspronkelijke film die niet terugkeren. Het nieuwe Twisters-verhaal wordt in de moderne tijd gesitueerd en belicht het tijdloze conflict tussen mens en weer, en hoe machteloos we kunnen zijn tegenover deze natuurfenomenen.

Twisters is vanaf juli te zien in de bioscoop.

FAQs (Veelgestelde Vragen)

1. Wat maakt de nieuwe film Twisters anders dan het origineel?

Twisters is geen vervolg of reboot, maar een volledig origineel verhaal met een nieuwe cast en een hedendaagse setting.

2. Wie zijn enkele van de nieuwe castleden die betrokken zijn bij Twisters?

Enkele van de sterren die de nieuwe cast van Twisters vormen zijn Daisy Edgar-Jones, Glen Powell, Anthony Ramos, Maura Tierney en Kiernan Shipka.

3. Wat was kenmerkend aan de originele Twister-film uit 1996?

De originele Twister-film uit 1996 stond bekend om zijn geavanceerde speciale effecten en angstaanjagende stormscènes, waaronder de iconische tornado die een drive-in bioscoopscherm verscheurde.

4. Welk aspect van Twisters geeft kijkers hoop voor een diepgaand verhaal?

De betrokkenheid van regisseur Lee Isaac Chung, bekend van de bejubelde film Minari, geeft hoop dat Twisters meer zal bieden dan enkel spectaculaire weersomstandigheden.

5. Waar speelt de nieuwe film Twisters zich af?

Twisters is gesitueerd in de moderne tijd en volgt het verhaal van stormjager Tyler die Kate terugbrengt naar het stormchasen na een mislukte expeditie.

6. Wanneer kunnen bioscoopgangers Twisters gaan bekijken?

Twisters wordt verwacht vanaf juli in de bioscoop te draaien voor een nieuw avontuur vol stormjagers en rondvliegende koeien.

Exit mobile version