Le mystérieux rendezvous du Docteur Who avec Disney en mai révélé

Ncuti Gatwa Debut in Doctor Who Seizoen 14 Exclusief op Disney+

In een verrassende wending heeft Disney aangekondigd dat het langverwachte seizoen 14 van Doctor Who, met Ncuti Gatwa in zijn eerste volledige seizoen als de Doctor, op 10 en 11 mei 2024 exclusief naar Disney+ zal komen. Dit markeert een primeur voor de serie, aangezien het de eerste keer is dat Doctor Who te zien zal zijn op Disney+ en wereldwijd tegelijkertijd in première zal gaan. De fans kunnen zich verheugen op een onmiddellijke release om klokslag middernacht.

Historische Samenwerking tussen Doctor Who en Disney+

De aankondiging, die op de officiële website van Disney werd gedaan, heeft de fans wereldwijd in vuur en vlam gezet. Deze historische samenwerking tussen Doctor Who en Disney+ belooft een fantastische kijkervaring te bieden aan zowel de trouwe fans als nieuwkomers in het Doctor Who-universum. Met Gatwa in de hoofdrol kunnen we een seizoen vol actie, avontuur en mysterie verwachten.

Uitzondering voor Britse Fans

Helaas zullen de Britse fans niet in staat zijn om Doctor Who op Disney+ te bekijken. Zij zullen in plaats daarvan moeten uitwijken naar de BBC iPlayer of wachten op de uitzending op BBC One later op de dag. Desalniettemin zal dit geen obstakel vormen voor de ongeëvenaarde opwinding die dit seizoen belooft te brengen.

Synopsis van Seizoen 14

De officiële samenvatting van het seizoen luidt: « Dit seizoen van Doctor Who volgt de Doctor en Ruby Sunday, gespeeld door Millie Gibson, door oneindige avonturen door tijd en ruimte in de TARDIS. Van het Regency-tijdperk in Engeland tot door oorlog verscheurde toekomsten, verdedigen ze de krachten van het goede terwijwijl ze ongelooflijke vrienden en gevaarlijke vijanden tegenkomen. »

Gatwa’s Opkomst als Doctor

Gatwa’s reis als de Doctor begon officieel op 25 december 2023, met de speciale aflevering « The Church on Ruby Road. » Deze aflevering maakte deel uit van een reeks van vier speciale afleveringen ter ere van het 60-jarig jubileum van de show. Gatwa’s vertolking van de iconische rol belooft zowel fans als critici te verrassen.

IGN Benelux’s Eigen Sjaak

Sjaak, een van de gepassioneerde redacteuren bij IGN Benelux, is een fervent gamer die zijn tijd en energie graag investeert in meeslepende games zoals League of Legends, Dota 2 en Overwatch. Zijn toewijding aan het gaminguniversum weerspiegelt zijn liefde voor alles wat met entertainment te maken heeft en maakt hem een waardevolle toevoeging aan het deskundige team bij IGN Benelux.

FAQ

1. Wanneer komt seizoen 14 van Doctor Who uit op Disney+?

Het seizoen 14 van Doctor Who zal op 10 en 11 mei 2024 in première gaan op Disney+.

2. Waar kunnen Britse fans Doctor Who bekijken?

Britse fans zullen Doctor Who moeten bekijken via de BBC iPlayer of op BBC One later op de dag.

3. Wie speelt de rol van Ruby Sunday in seizoen 14?

Millie Gibson vertolkt de rol van Ruby Sunday in seizoen 14 van Doctor Who.

4. Wat was de speciale aflevering die het begin markeerde van Gatwa’s tijd als de Doctor?

« The Church on Ruby Road » was de speciale aflevering die het startsein gaf voor Gatwa’s periode als de Doctor.

5. Wat kenmerkt het plot van seizoen 14 van Doctor Who?

Seizoen 14 volgt de Doctor en Ruby Sunday op hun avonturen door tijd en ruimte in de TARDIS, waar ze vrienden en vijanden ontmoeten terwijl ze strijden voor het goede.

6. Welke games houdt Sjaak van bij IGN Benelux?

Sjaak bij IGN Benelux is vooral een fan van games zoals League of Legends, Dota 2 en Overwatch.

Gilles Moreau https://belgiumtribune.be/

Journaliste chevronné depuis plus de 12 ans, j'ai couvert divers sujets allant de la politique nationale à l'économie mondiale. Autrefois affilié à des publications de renom, il apporte désormais son expertise à BelgiumTribune.be, analysant en profondeur les enjeux politiques et économiques qui façonnent l'avenir du pays.

Tu pourrais aussi aimer

+ There are no comments

Add yours

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur comment les données de vos commentaires sont utilisées.