La mystérieuse publication dErik Van Looy sur son ex intrigue les fans

Erik Van Looy Deelt een Verjaardagspost Voor Zijn Ex-Vriendin Ingrid Parewijck op Instagram

Op vrijdag deelde Erik Van Looy (61) een ontroerende verjaardagspost op Instagram voor zijn ex-vriendin Ingrid Parewijck (45). Hij noemde haar « de mooiste vrouw van het land », wat meteen deed speculeren dat de presentator niet langer samen is met een ander model, Anouck Lepère (44).

In oktober gaf Erik Van Looy toe dat hij « verliefd » was tijdens zijn deelname aan het programma « De Slimste Mens Ter Wereld », zij het nog in een prille fase. Kort daarvoor verscheen hij met model Anouck Lepère aan zijn zijde op de première van de musical « Les Misérables ». Hoewel hij nooit expliciet bevestigde dat ze een koppel vormden, werden ze samen gezien op verschillende gelegenheden, waaronder in het Sportpaleis. Van Looy liet in december aan Het Laatste Nieuws weten dat de situatie « complex » was.

De complexe situatie lijkt nu tot een einde te zijn gekomen. Van Looy eerde vrijdag zijn voormalige vriendin, Ingrid Parewijck, met wie hij vijf jaar samen was, met een onderbreking. Het koppel ging uit elkaar in 2022. Van Looy beschouwt haar nog steeds als « de mooiste vrouw van het land », zoals blijkt uit zijn post op Instagram. Hij plaatste een romantische verwijzing naar een citaat van Oscar Wilde bij de foto: « Ergens moet een portret hangen dat in haar plaats veroudert ». Parewijck vierde haar 45e verjaardag.

Het Succesvolle Modellenleven van Ingrid Parewijck en Anouck Lepère

Ingrid Parewijck is en blijft een van de meest succesvolle internationale modellen uit Vlaanderen. Gedurende haar 20-jarige carrière heeft de Gentse op covers gestaan van toonaangevende tijdschriften zoals Elle, Vogue en Photo Magazine. Ze heeft samengewerkt met gerenommeerde merken als Christian Dior, Scapa, Ralph Lauren, Guerlain en koffiemerk Lavazza. Aan de andere kant heeft Anouck Lepère op de catwalk gelopen voor Victoria’s Secret en heeft ze deelgenomen aan reclamecampagnes voor Hugo Boss en Chanel. Op slechts 24-jarige leeftijd werd Lepère het gezicht van de Japanse cosmetica-gigant Shiseido, wat haar destijds een van de best verdienende modellen maakte.

FAQs:

1. Wat voor post deelde Erik Van Looy voor Ingrid Parewijck op Instagram?
– Erik Van Looy deelde een verjaardagspost voor Ingrid Parewijck op Instagram.

2. Hoe lang waren Erik Van Looy en Ingrid Parewijck samen?
– Erik Van Looy en Ingrid Parewijck waren vijf jaar samen, met een pauze, en gingen in 2022 uit elkaar.

3. Welke modellen hebben samengewerkt voor merken als Christian Dior en Chanel?
– Ingrid Parewijck en Anouck Lepère hebben samengewerkt voor merken als Christian Dior en Chanel.

Laurent Dubois http://belgiumtribune.be

Fort d'une carrière de 18 ans dans le journalisme, Laurent Dubois s'est spécialisé dans la couverture approfondie des événements culturels, artistiques et historiques. Ayant travaillé avec des magazines de premier plan, il met désormais à contribution son savoir-faire pour BelgiumTribune.be, partageant des perspectives uniques sur le patrimoine culturel et l'art contemporain.

Tu pourrais aussi aimer

+ There are no comments

Add yours

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur comment les données de vos commentaires sont utilisées.