Crash épique de Van Aert lors du Livestream à travers la Flandre Benoot et Jorgenson prennent les commandes

Rennervernieuwing in Roeselare: Kristoff, Bettiol en Hirschi weer van de partij

Enkele renners zullen morgen terugkeren naar de koers na een periode van blessure of ziekte in Roeselare. Alexander Kristoff van UNO-X heeft de lappenmand verlaten na een periode van ziekte, terwijl Alberto Bettiol van EF Education-Easypost en Marc Hirschi van UAE herstellen van een val in de E3 Saxo Classic.

Michael Matthews van Team Jayco-Alula heeft besloten om de koers tussen Roeselare en Waregem aan zijn programma toe te voegen. Hij ziet dit als een kans om zijn conditie verder aan te scherpen in de aanloop naar « Vlaanderens Mooiste ».

Het verhaal van Alexander Kristoff

« Alexander Kristoff is terug van weggeweest. Na een periode van ziekte die volgde op Milaan-Sanremo dachten we dat het niets ernstigs was, totdat hij moest afzeggen voor Gent-Wevelgem. De ziekte had zich verder ontwikkeld en het was niet verstandig om hem te laten starten », aldus ploegleider Gino Van Oudenhove.

Alberto Bettiol’s strijd na de val

« In de E3 Classic maakte Alberto Bettiol een harde val en werd hij zwaar geraakt. Hij besefte meteen dat de gevolgen ernstig konden zijn als hij door zou gaan. Daarom heeft hij de koers moeten verlaten. Bettiol kreeg intensieve behandeling en is momenteel aan het herstellen richting Dwars door Vlaanderen. Hij is nog niet topfit, maar we zijn ervan overtuigd dat hij snel weer op niveau zal zijn. Bovendien kan hij zo stap voor stap toewerken naar de Ronde van Vlaanderen », verklaart ploegleider Ken Vanmarcke.

Lotto-Dstny’s pech

Helaas is er minder goed nieuws bij Lotto-Dstny. « Jasper De Buyst zal niet starten. Hij is ziek en Sébastien Grignard zal hem vervangen. Dit is opnieuw een tegenslag voor ons team, nadat we al onze klassieke renners Florian Vermeersch en Arnaud De Lie hebben moeten zien uitvallen », deelde ploegleider Dirk Demol mee.

*Frequently Asked Questions*

1. Wat was de reden voor Alexander Kristoff’s afwezigheid en comeback in Roeselare?
Alexander Kristoff was afwezig vanwege ziekte na Milaan-Sanremo, maar heeft besloten om terug te keren naar de koers in Roeselare.

2. Hoe heeft Alberto Bettiol gereageerd na zijn val in de E3 Classic?
Na een harde val in de E3 Classic realiseerde Alberto Bettiol al snel de ernst van de situatie en moest hij de koers verlaten om de nodige behandeling te ondergaan.

3. Waarom zal Jasper De Buyst niet starten en wie zal hem vervangen bij Lotto-Dstny?
Jasper De Buyst zal afwezig zijn wegens ziekte en zal vervangen worden door Sébastien Grignard bij Lotto-Dstny.

4. Wat is de reden voor Michael Matthews om de koers tussen Roeselare en Waregem toe te voegen aan zijn programma?
Michael Matthews heeft besloten om de koers toe te voegen om zijn conditie te verbeteren in aanloop naar « Vlaanderens Mooiste ».

5. Hoe zal Alberto Bettiol zich voorbereiden op de Ronde van Vlaanderen volgens ploegleider Ken Vanmarcke?
Volgens ploegleider Ken Vanmarcke zal Alberto Bettiol stap voor stap herstellen en toewerken naar de Ronde van Vlaanderen na intensieve behandeling.

6. Welke uitdagingen heeft Lotto-Dstny recentelijk ondervonden volgens ploegleider Dirk Demol?
Volgens ploegleider Dirk Demol heeft Lotto-Dstny te maken gehad met tegenslagen, waaronder de ziekte van Jasper De Buyst en het uitvallen van andere klassieke renners.

Gilles Moreau https://belgiumtribune.be/

Journaliste chevronné depuis plus de 12 ans, j'ai couvert divers sujets allant de la politique nationale à l'économie mondiale. Autrefois affilié à des publications de renom, il apporte désormais son expertise à BelgiumTribune.be, analysant en profondeur les enjeux politiques et économiques qui façonnent l'avenir du pays.

Tu pourrais aussi aimer

+ There are no comments

Add yours

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur comment les données de vos commentaires sont utilisées.