Clouseau surprend avec une nouvelle étape au Sportpaleis Newsmonkey

# Clouseau kondigt extra datum aan voor hun verjaardagstour

Goed nieuws voor fans van Clouseau

De Belgische band Clouseau heeft aangekondigd dat ze een extra datum hebben toegevoegd aan hun verjaardagstour in het Sportpaleis in Antwerpen op 19 januari 2025. Dit nieuws kwam naar buiten vanwege de grote vraag naar tickets voor hun jubileumtour.

40-jarig bestaan van Clouseau gevierd met speciale tour

De speciale tour markeert het 40-jarig bestaan van Clouseau, een band die al 124 keer heeft opgetreden in het Sportpaleis. Ter ere van hun veertigste verjaardag hebben Koen en Kris Wauters besloten om dertien extra concerten toe te voegen aan hun tour. In 2017 stonden ze zelfs 18 keer op het podium van het Sportpaleis ter ere van hun 30ste verjaardag.

Enorm succes voor Clouseau40-tour

Met al 12 uitverkochte shows in het Sportpaleis, blijft de Clouseau40-tour een enorm succes. De broers Wauters voegen nog een extra show toe op 19 januari 2025, waarmee de tour een absoluut hoogtepunt bereikt. De reeks concerten zal plaatsvinden op 20, 21, 23, 27, 28, 30 december 2024 en 3, 4, 9, 10, 17, 18 en 19 januari 2025.

Clouseau te zien in jubileumeditie van Liefde Voor Muziek

Naast hun tour zijn de leden van Clouseau vanaf deze week te bewonderen in de jubileumeditie van « Liefde Voor Muziek ». In dit speciale seizoen worden sterren van alle voorgaande seizoenen samengebracht. De artiesten hebben samen in totaal 81 nummers uitgebracht en reisden hiervoor af naar Frankrijk. Enkele weken geleden hebben ze al een voorproefje gegeven met hun eigen versie van de hit « Vuurwerk ». Bekende namen zoals Laura Tesoro, Regi, K3 en Suzan & Freek zullen terugkeren voor het tiende seizoen.

Mis deze unieke kans niet!

Voor fans van Clouseau en liefhebbers van live muziek is dit de ultieme kans om de band te zien schitteren op het podium van het Sportpaleis. Met een extra show op 19 januari 2025, belooft dit een bijzondere avond te worden vol muzikale hoogtepunten en onvergetelijke herinneringen.

FAQs:

1. Wanneer vindt de extra show van Clouseau plaats?
De extra show van Clouseau zal plaatsvinden op 19 januari 2025.

2. Hoeveel concerten staan er gepland voor de Clouseau40-tour?
Voor de Clouseau40-tour zijn in totaal dertien extra concerten toegevoegd, met in totaal 12 uitverkochte shows.

3. Welke artiesten zullen terugkeren voor het tiende seizoen van « Liefde Voor Muziek »?
Bekende namen zoals Laura Tesoro, Regi, K3 en Suzan & Freek zullen terugkeren voor het tiende seizoen van « Liefde Voor Muziek ».

4. Waar is de jubileumeditie van « Liefde Voor Muziek » opgenomen?
Voor de jubileumeditie reisden de artiesten af naar Frankrijk om daar in totaal 81 nummers op te nemen.

5. Hoe lang bestaat Clouseau al?
Clouseau viert hun veertigjarig bestaan, met al 124 eerdere optredens in het Sportpaleis.

6. Hoe reageerden Koen en Kris Wauters op de grote vraag naar tickets?
Koen en Kris Wauters reageerden enthousiast op de grote vraag naar tickets door een extra show aan te kondigen voor hun verjaardagstour.

Gilles Moreau https://belgiumtribune.be/

Journaliste chevronné depuis plus de 12 ans, j'ai couvert divers sujets allant de la politique nationale à l'économie mondiale. Autrefois affilié à des publications de renom, il apporte désormais son expertise à BelgiumTribune.be, analysant en profondeur les enjeux politiques et économiques qui façonnent l'avenir du pays.

Tu pourrais aussi aimer