Angelina Jolie brise le silence sur le passé obscur avec Brad Pitt une révélation choquante

Angelina Jolie onthult langdurige fysieke mishandeling door Brad Pitt

Angelina Jolie heeft onlangs schokkende details onthuld over de langdurige fysieke mishandeling die ze heeft ondergaan van haar ex-man Brad Pitt. Deze onthulling werpt een nieuw licht op het tumultueuze huwelijk van het voormalige Hollywood-powerkoppel. Volgens Jolie vonden de mishandelingen al plaats ver voor het beruchte vliegtuigincident in 2016, dat uiteindelijk de aanleiding vormde voor hun veelbesproken scheiding.

In oktober 2022 kwamen de gruwelijke gebeurtenissen aan het licht die zich afspeelden tijdens het ‘vliegtuigincident’. Brad Pitt zou naar verluidt een van hun kinderen hebben verstikt, een ander in het gezicht hebben geslagen, en Angelina bij haar hoofd hebben gegrepen en door elkaar geschud. Daarnaast zou hij tijdens de vlucht ook bier en rode wijn over Angelina en de kinderen hebben gegoten. Het juridische team achter Angelina Jolie heeft bevestigd dat deze traumatische gebeurtenis niet op zichzelf stond, maar slechts een van de vele gevallen van mishandeling was die al eerder hadden plaatsgevonden.

Eerdere Mishandelingen en Onthulling

In een recente verklaring heeft Angelina Jolie openhartig gesproken over het langdurige misbruik dat ze heeft moeten doorstaan door toedoen van Brad Pitt. Ze benadrukte dat de mishandelingen al lang voordat het vliegtuigincident plaatsvond begonnen waren. Het keerpunt kwam voor haar toen Pitt zijn gewelddadigheid richtte op de kinderen tijdens de fatale vlucht van Frankrijk naar Los Angeles in september 2016. Jolie verliet hem direct na deze traumatische gebeurtenis, waarbij ze zich genoodzaakt voelde om de veiligheid van zichzelf en haar kinderen te waarborgen.

Rechtbankzaak en Chateau Miraval

De onthullingen over de mishandelingen kwamen aan het licht tijdens een rechtszaak omtrent de verdeling van Chateau Miraval, het prestigieuze wijnhuis dat eigendom was van het voormalige koppel en inmiddels een waarde van maar liefst 250 miljoen dollar vertegenwoordigt. Deze juridische strijd om het bezit van Chateau Miraval heeft de gespannen scheiding van Brad Pitt en Angelina Jolie verder gecompliceerd.

Voogdijkwestie en Familiedrama

De voogdijkwestie over de kinderen zorgde ook voor de nodige opschudding in de rechtszaal. Angelina Jolie onthulde de tumultueuze geschiedenis van hun relatie, wat leidde tot een tijdelijke beslissing waarbij Brad Pitt de helft van de voogdij kreeg toegewezen. Deze uitspraak werd later teruggedraaid toen bleek dat er sprake was van belangenverstrengeling tussen Brad en de rechter. Op dit moment zijn bezoeken van Brad aan de kinderen alleen mogelijk onder toezicht.

Reactie van de Kinderen en Toekomstperspectief

De reacties van de kinderen op de hele situatie zijn aangrijpend. Eerder noemde zoon Pax zijn vader al een ‘klootzak van wereldklasse’ op sociale media, waarbij hij insinueerde dat hij hen angst aanjoeg. Deze emotionele uitspraken werpen een schrijnend licht op de impact van huiselijk geweld binnen de familie Pitt-Jolie.

FAQs (Frequently Asked Questions)

1. Wat heeft Angelina Jolie recentelijk onthuld over Brad Pitt?
Angelina Jolie heeft onthuld dat ze langdurig fysiek mishandeld werd door Brad Pitt, waarbij de mishandelingen al ver voor het beruchte vliegtuigincident in 2016 begonnen zijn.

2. Waar vond het ‘vliegtuigincident’ tussen Brad Pitt en Angelina Jolie plaats?
Het ‘vliegtuigincident’ vond plaats tijdens een vlucht van Frankrijk naar Los Angeles in september 2016.

3. Wat is Chateau Miraval en waarom is het belangrijk in de strijd tussen Brad Pitt en Angelina Jolie?
Chateau Miraval is een waardevol wijnhuis dat eigendom was van het voormalige koppel en een hoge financiële waarde vertegenwoordigt, wat heeft bijgedragen aan de complexiteit van hun scheiding.

4. Welke beslissing werd genomen over de voogdij van de kinderen van Brad Pitt en Angelina Jolie?
In eerste instantie kreeg Brad Pitt de helft van de voogdij toegewezen, maar deze beslissing werd later teruggedraaid vanwege belangenverstrengeling.

5. Hoe reageerden de kinderen van Brad Pitt en Angelina Jolie op de voogdijkwestie?
Zoon Pax heeft zijn vader op sociale media een ‘klootzak van wereldklasse’ genoemd en hintte naar angst die hij hen heeft aangedaan.

6. Wat was het keerpunt voor Angelina Jolie in haar huwelijk met Brad Pitt?
Het keerpunt voor Angelina Jolie was toen Brad Pitt zijn gewelddadigheid op de kinderen richtte tijdens de fatale vlucht van Frankrijk naar Los Angeles in 2016.

Gilles Moreau https://belgiumtribune.be/

Journaliste chevronné depuis plus de 12 ans, j'ai couvert divers sujets allant de la politique nationale à l'économie mondiale. Autrefois affilié à des publications de renom, il apporte désormais son expertise à BelgiumTribune.be, analysant en profondeur les enjeux politiques et économiques qui façonnent l'avenir du pays.

Tu pourrais aussi aimer

+ There are no comments

Add yours

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur comment les données de vos commentaires sont utilisées.